Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Clothes promotion: Back to ancient Greece





 



Ρούχο με αρχαιοελληνικό μοτίβο. Βασίζεται σε ιδέες της σχεδιάστριας Δήμητρας Δέγλερη οι οποίες είναι πάντα επηρεασμένες από την Αρχαία Ελληνική ενδυμασία μέσα από την γνώση της Ελληνικής μυθολογίας και αρχαίας ιστορίας.


Η σχεδιάστρια Δήμητρα Δέγλερη διαφοροποιεί  κάποια σχέδια στα μοτίβα της. Για όλα τα ρούχα που σχεδιάζει υπάρχουν σκίτσα πριν γίνουν πατρόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από φέτος όλα τα σχέδια είναι κατοχυρωμένα για το πρωτότυπό τους στην Βιβλιοθήκη για να μην γίνονται αντιγραφές. Επίσης, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι από Ελληνικό βαμβάκι.

Η Δήμητρα Δέγλερη δραστηριοποιείται από το 1981 σε είδη ρουχισμού και από το 1989 στο τουριστικό.   

Το ρούχο με Αρχαιοελληνικό μοτίβο διατίθεται σε πολλά σχέδια και χρώματα με τις τιμές (χονδρικής και λιανικής) να είναι ιδιαίτερα προσιτές. 
Υπάρχουν και παιδικά σχέδια.



Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 0035799562555,
e - mail -  petroskech@yahoo.gr

Clothes based on Ancient Greece's garments and influenced by the Greek mythology and ancient history by the designer Demetra Degleris. Also, I would like to mention that these outfits are available in various designs and colours in very approachable prices. There are also children's designs.

For more information call: 0035799562555 or  email:  -  petroskech@yahoo.gr 
 or contact Petros Kechriotis on facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you for your comments!!!